Over Crystals By Joy

Crystals By Joy is begonnen met een webshop in februari 2022. De eigenaar van deze webshop is Joy Ponne.

Na vele jaren geïntresseerd te zijn in edelstenen e.d. heeft Joy de stap ondernomen om zelf edelstenen te gaan verkopen! Joy kiest met veel plezier mooie en populaire edelstenen voor u uit om deze in de webshop te plaatsen.

Hier bij Crystals By Joy staat de werking van de edelsteen niet op nummer 1. Er wordt gebruik gemaakt van een paar trefwoorden om de werking van de edelsteen te omschrijven. Zoals je op veel andere webshops tegenkomt, zie je dat er voor elke steen ontzettend veel werkingen zijn. Hier werd Joy altijd van afgeleid als ze een steen op intutie wou kopen. Bij Crystals By Joy gaat het allemaal om intentie. Het is belangerijk dat als je een steen gebruikt voor begeleiding, dat je hier je eigen intentie aan geeft. Daarom zie je hier een klein aantal trefwoorden om je op weg te helpen met uw eigen intentie.

Crystals By Joy wilt edelstenen e.d. voor iedereen toegankelijk houden. Daarom zijn er makkelijke budget categorieën gemaakt zodat u op uw eigen budget kan shoppen. Er zijn nog veel meer andere categorieëb om u het gericht shoppen makkelijker te maken.

De verzendkosten zijn 5,95 euro. Uw bestelling wordt binnen 1 tot 5 dagen overgedragen aan de bezorgdienst DPD.

Wilt u producten retourneren? Dat kan! Klik op de knop hierboven ‘Retourneren’. Uw bestelling mag binnen 14 dagen geretourneerd worden. Hiervoor moet u het formulier invullen zodat Crystals By Joy op de hoogte is. Vergeet uw bestellingsnummer niet!

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? U kunt altijd een mail sturen naar: info@crystalsbyjoy.nl. Ook op Instagram, Facebook en TikTok is Crystals By Joy bereikbaar. Vragen over uw bestelling wordt alleen via de mail beantwoord.